.:.Best-ir.com.:.: تالار گفتمان

:: نمايش موضوعات - Sms و جک های باحال فقط در این قسمت

`

Sms و جک های باحال فقط در این قسمت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

صفحه اول انجمن -> سرگرمی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

وضعيت: آفلاين
1 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 549

تشکر کرده: 30
تشکر شده 120 بار در 78 پست

محل سكونت: GoRGaN JeLeS

ارسالارسال شده در: جمعه، 19 مهر ماه ، 1387 17:43:46    موضوع مطلب: Sms و جک های باحال فقط در این قسمت پاسخ همراه با اعلان

SMS ها و جک های باحال را در این قسمت بخونید

شما دوستان هم اگر SMS یا جک دارید در این قسمت قرار دهید
برای خوندن جدید ترین اس ام اس و جک به پست آخر مراجعه کنید

دوستان لطفا جک بی مزه ارسال نکنید و سعی کنید که هر جک را در پست جداگانه قرار ندهید در صورت جوک بی مزه یا تکراری ،جوک پاک می شود

این سایت هیچگونه مسئولیتی در رابطه با مطالب مطرح شده توسط کاربران در این قسمت ندارد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از ali تشکر کرده اند scoglietti

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

1 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 19 مهر ماه ، 1387 17:45:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز بنده هیچ منظور یا توهینی به هموطن های عزیزم ندارم این جک ها را
فقط برای سرگرمی دوستان گذاشتم :

با اعلام روز پدر موجی از سردرگمی رشت را فرا گرفت

یه بار یه رشتیه کتاب می نویسه اول کتابش مینویسه تقدیم به پدرم که دوست بابام بود

یه رشتیه می خواد سر مچ زنش رو بگیره با دوستش قلاب میگیره وقتی میره بالا با خنده میاد پایین دو سه بار همین کار رو می کنه تا اینکه دوستش عصبانی میشه میگه خب چیه چرا میخندی؟ میگه آخه تا حالا کون عباس آقا بقالی رو لخت ندیده بودم

به رشتیه می گن شما به زندگی پس از مرگ اعتقاد داری؟
میگه صددرصد . من خودم دو سال بعد از مرگ پدرم به دنیا اومدم

تركه و رشتيه ميرن جهنم . رشيته مي پرسه چه جوري مردي؟ تركه ميگه از سرما تو چي ؟ ميگه من از تعجب ! رفتم خونه ديدم زنم خوابيده همه جا رو گشتم ، توي اتاق ، زير تخت ، توي انباري ، توي كمد ، خلاصه ديدم هيچ كس نيست از تعجب سكته كردم تركه گفت : خاك بر سرت اگه توي فريزر رو مي گشتي نه من مي مردم نه تو

رشتيه ميگه به ۴ دليل عاشق زنم شدم . . .
۱- با چهار تا مرد ديدمش گفت دوستامن .. فهميدم صداقت داره
۲- دفعه بعد باچنتا مرد ديگه ديدمش , سرشو انداخت پايين . . فهميدم که نجابت داره . . .
۳- رفتم در خونش ديدم صف کشيدن . . گفت برو ته صف . . . فهميدم که عدالت داره . .
۴- رفتم در خونه مادرش ديدم يک صف هم اونجاست . . .فهميدم اصالت داره

رشتيه به دوستش ميگه تهران عجب جاييهااا…… از در ترمينال که مي ري بيرون … با يه ماشين آخرين سيستم مي يان دنبالت …. بعد مي برن بهترين رستوران شام مي دن از اون ورم دربند و درکه و قليون و حال بعدم بهترين هتل و چه تختي و رخت خوابي .. صبحم کلي پول مي زارن تو جيبت و ….. … رفيقش مي گه : برو بابا … تو که تاحالا تهران نرفتي … مي گه: من نرفتم خانمم که رفته

امام جمعه رشت ميگه مردم انتخابات خيلي مهمه نبايد مثل مسائل ناموسي به راحتي از كنارش رد بشيد

رشتي ها به چراغ خواب ميگن شاهد ماجرا

سر جاده شمال نوشته “از غيرت خود بكاهيد

رشتي نويسنده بوده آخركتابش مي نويسه تقديم به پدرم كه دوست بابام بود

شعار تنظيم خوانواده در رشت مامان يه بابا بسه

رشتي يه دم مرگش اززنش مي پرسه : راستشو بگو تا حالا چند دفعه بمن خيانت کردي؟ زنش گفت : خدا وکيلي سه بار! رشتي يه گفت: کي هابوده؟ زنش گفت : يادته يه دفعه مربي ات تو را بازي نميداد؟ بعد بازي ات داد؟…. رشتي يه گفت: دفعه دوم کجا بود ؟ زنش گفت : يادته هم تيمي هاي تو، توپ را بهت پاس نميدادن؟بعد مرتب بهت پاس مي دادن ؟ خب من مجبور شدم اونا را راضي کنم ديگه…رشتي يه گفت : خب دفعه سوم کي بود؟ زنش گفت : يادته که وقتي توي استاديوم بازي مي کردي هيچکي تشويقت نميکرد؟بعد همه تشويقت کردن؟ خب ديگه مجبور شدم صدهزار نفرشونو راضي کنم ديگه….

رشتيه کتک مي خوره، ميگه: صبر کنيد پسر بزرگم بياد، حالتون رو ميگيره! شما حريف کردها نمي شين!!

رفیق رشتیه میاد خونش مهمونی. وارد اتاق كه میشه، میبینه یه تفنگ به دیوار آویزونه. می پرسه: این واسه چیه؟ رشتیه میگه: واسه حفظ ناموس! خلاصه یارو حساب كار خودشو می كنه. شب ردیف تو اتاق خوابیده بودند،
زنه میگه: {با خروپف}تفنگ خرابه!
دخترش میگه: {خروپف} فشنگ نداره!
رشتیه میگه: منم كه خوابم!!!

به رشتيه ميگن: تو ۸ سال اسير بودي، چطور بچه ۲ ساله داري؟ ميگه: من اسير بودم، خانوم كه اسير نبوده!

نغمه كودكان رشت:
بازمامان با افاده صبح زود امد بخانه
شب نبوده پیش بابا ظاهرا صد بار . . .
كودكی ۱۰ ساله بودم مامانم من را فرستاد توی جنگلهای گیلان
دنبال مرغانه بودم چونكه برگشتم زجنگل چندعمو درخانه دیدم

به رشتیه میگن پارسال تولد زنت کادو چی بهش دادی؟ میگه بردمش کیش. میگن دمت گرم حالا امسال چه کار میکنی براش ؟ میگه میرم میارمش

به رشتیه می گن جون زن و بچت رو قسم بخور می گه به جون رشت و حومه

رشتیه میره کلاس غیرت. تو خیابون یکی به زنش تنه می زنه یقه شو می گیره بهش میگه مگه خودت خواهر و مادر نداری. یالله ماچش کن از دلش دربیاد

یه رشتی به دوستش میگه : جایی رو سراغ دارم اگر بریم شام میدن… تریاک میدن بکشیم… انواع مشروبات میدن بخوریم… و کلی هم حال میدن و حمام مجانی و آخر سر ۵۰۰۰ تومان هم میدن! دوستش میگه : کجاست؟ رشتیه میگه : خودم نرفتم زنم رفته!!!

از رشتیه میپرسن شما به روز پدر چی میگید میگه یوم الشك

به رشتيه گفتن زن خوب چه زنيه ، گفت : اون زنی که صبح که از خواب پا ميشه برگرده خونش . گفتن پس زن نمونه چه زنيه . گفت :اونی که وقتی داره مياد سر راش نونم بگيره

به رشتيه ميگن اعضاي خانوادتو نام ببر.
ميگه: صاايران، امرسان، موبايل، آمريكا!!
ميگن: مرتيكه اين شرورا چيه ميگي؟! رشتيه ميگه: آخه شما نميدوني؛
- صاايران دختر كوچيكمه، هر روز بهتر از ديروز!
- امرسان دختر بزرگمه، زيبا جادار مطمئن!
- موبايل خانمه، كه هيچ وقت در دسترس نيست!
- آمريكا هم خودمم، كه هيچ غلطي نميتونم بكنم!

رشتيه داشته با پسرش از يك دهي رد ميشده، پسرش ازش ميپرسه: باباجون، چرا اين آقاهه داره پستوناي اين گاوه رو ميماله؟!
رشتيه ميگه: واسه اينكه اين آقا ميخواد اين گاوو بخره، ميخواد مطمئن شه كه مريض نيست.
پسره يهو هول ميكنه، ميگه: ااا…بابايي… يعني اكبرآقا هم ميخواد مامانو بخره؟!

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از ali تشکر کرده اند Slayer, scoglietti

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

1 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 19 مهر ماه ، 1387 17:50:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هميشه يادت باشه فقط يكي هست كه به خاطر تو نفس ميكشه... اونم دماغته!
ميدوني فرق تو با فندق چيه؟ فندق يه مغز كوچولو داره ولي تو اونم نداري!
همين الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترين فرشته شون گم شده... ... يه وقت منو لو ندي
اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد
اون چيه كه از گل بهتره؟ از حوري قشنگ تره؟ از دنيا با ارزش تره؟ از فرشته پاك تره؟ . . . واقعا كه!!! تو هنوز منو نشناختي؟؟؟؟
يك مورچه و يك زرافه باهم ازدواج مي كنند شب عروسي مورچه گم مي شه بعد از يك هفته پيداش مي شه بعد زرافه بهش مي گه اين همه مدت كجا بودي مورچه مي گه :تو راه بودم كه بيام بوست كنم
اتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !!
بعضیا با غصه پیرن بعضیا با غم رفیقن... بعضیا از بس عزیزن هرگز از دلها نمیرن!!
همدم گل گشته ام همبستر خاکم مکن. قطره قطره می چکم از چشم خود پاکم مکن...
چرا غم ها نمی دانند که من سلطان غمهایم بیا ای دوست با من باش که من تنهای تنهایم
آن کبوتر که لب بام شما پر زد و رفت دل من بود که آمد به شما سر زد و رفت
من در این شهر غریبم و در این خاک فقیر به کمند تو گرفتار و به دام تو اسیر آتش عشق چنان در دلم افروخته بود دیده گر آب نمی ریخت جگر سوخته بود...
کاش در کتاب قطور زندگی ، سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی...
در دریای عشقت شنا کردم ناگهان قورباغه ای دیدم فرار کردم...!!!
تورا می خواستم تا در جوانی نمیرم از غم بی همزبانی غم بی همزبانی سوخت جانم چه می خواهم دگر زین زندگانی؟!
هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم هرکجا پایت گذاری خاک نرم آن زمینم
یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست...
زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...
در خلوت من نگاه سبزت جاریست این قسمت بی تو بودنم اجباریست افسوس نمی شود کنارت باشم بی تو هر ثانیه و هر لحظه ی من تکراریست...
مثل شقايق زندگي کن ، کوتاه اما زيبا ، مثل پرستو ، فصلي کوچ کن ، اما هدفمند ، مثل پروانه بمير ، دردناک اما با عشق ، مثل خر عرعر کن ، بلند اما شمرده و خوانا!!!!
الهی من خورشید بشم تو ماه.......که تا قیامت ریختتو نبینم
موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى sms تو رو کرده!
از شرکت فرش مزاحمتون می شم، اجازه می دی دلم رو فرش زیر پات کنم؟ تا هیچ جا جز دل من پا نذاری.
ترکه با زنش دعواش می شه، چراغ رو خاموش می کنه. زنش می گه چرا چراغ رو خاموش کردی؟ می گه آخه جواب ابلهان خاموشیست!
ترکه با نامزدش می رن بیرون، گم می شن. دختره می گه حالا چی کار کنیم؟ حیف نون می گه تو برو خونه تون من یه کاری می کنم.

به ترکه میگن فعل خوردن رو صرف کن. میگه: میل ندارم، صرف شده، نوش جان، چشم!
از ترکه می پرسن دو دو تا؟ می گه چهار تا... گند می زنه تو جوک!
زوج جوانی کنار ساحل نشسته بودند. آقاهه می پرسه: عزیزم من اولین عشق تو هستم؟ خانمه می گه: بله، البته که هستی... من نمی دونم چرا شما مردا همه تون همین سوال تکراری رو می پرسید!
در یک همایش بزرگ مردی که کیف پول خود را با موجودی 10هزار دلار گم کرده بود، اعلام کرد که به یابنده کیف پول 100 دلار جایزه خواهد داد. شخصی از انتهای سالن فریاد زد: من 150 دلار می دهم!
اون روزها یادش بخیر ، دو تا دستامو می گرفتی و تو خیابونها با هم می چرخیدیم ، تموم عشقت من بودم امضا : فرقون
خر پير وقت مردن به خرهاي ديگر وصيت کرد وگفت 1- بر سر يه مشت علف دعوا نکنيد 2- گورخررا دوست بداريد پسر عمويتان است 3- ترکها با ما هيچ نسبتي ندارند الکي خود را به ما نسبت ميدهند اصليت ما از تهران است
يه امريكاييه ميخواد حال اردبيليه رو بگيره ميبرتش امريكا بهش ميگه زمين رو بكن اونم ميكنه بعد از ده متر كندن ميرسن به يه سيم . امريكاييه ميگه اين يعني ما صد سال پيش تلفن داشتيم تركه ميگه حالا تو بيا بريم اردبيل. اونجا بهش يه بيل ميده ميگه بكن صد متر ميكنن به هيچي نميرسن تركه ميگه اين يعني ما صد سال پيش موبايل داشتيم
ترکه دو تومنيش تو جوب ميفته دست مي کنه تو جوب پنج توماني پيدا مي کنه بعد يک سه توماني مي ندازه تو جوب
ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش با ما چون نیستی باهرکه خواهی یار باش
.
.
.

بازگشت به بالا

hamid
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

1 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 179

تشکر کرده: 25
تشکر شده 25 بار در 14 پست

محل سكونت: مرحله آخر عـشق سینه زدن برای توست ...

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 15:00:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

علي بنويس ببينيم بازم Very Happy
انگار كسي نمينويسه تا خودت ادامه ندي اين قسمتو.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

1 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 15:43:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کریستال
تریاک
شیشه
ویسکی
ابجو
ناس
کراک
همه ی اینه رو میشه ترک کرد ولی تو رو نمیشه ترک کرد!

ميدوني پيام خالي يعني چي؟
يعني به يادتم ولي حرفي براي گفتن ندارم

گریه کردم تا بدونی زندگی بی غم نمیشه
اگه مسیجی بفرستی از غرورت کم نمیشه

گریه هامو تو ندیدی هر چی گفتم نشنیدی
من کدوم عهد رو شکستم که تو sms نمیدی

با سیم ناز مژه هات یه عمر گیتار میزنم
نگاهتو کوک نکنی من خودمو دار میزنم

به غصه ها سنگ بزن هر وقت دلت تنگ می شه فقط به من زنگ بزن

همیشه از خوبی های دوستت برای خودت یک دیوار بساز ، اگه روزی بدی دیدی فقط یک آجر کم کن بی انصافیه که دیوار رو خراب کنی

به اندازه گریه گنجشک دوست دارم ، شاید این دوست داشتن کم به نظر برسه، اما یک چیزی رو نمیدونی ، گنجشکها زمانی که گریه میکنند می میرند

خدای اطلسی ها با تو باشد
پناه بی کسی ها با تو باشد
تمام لحظه های خوب یک عشق
به جز دلواپسی ها با تو باشد

بگم سلام دل میگیره ، بگم علیک دل میمیره ، فقط میگم دوست دارم ، اینجور دل آروم میگیره

قشنگترين لحظه هامو با سخت ترين دقايقت عوض مي كنم تا بدوني چقدر

<< دوستت دارم >>

< دوست دارم بمیرم و سیاه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم >

از شمع سه چیز آموختم؛ ایستاده بمیرم ، بی صدا بمیرم

به پای دوست بمیرم

لحظه های بی تو بودن هر کدوم مثل يه ساله
لحظه های با تو بودن هم که رويای محاله !

آنكه چشمان تورا اينقدر زيبا كرد كاش از روز ازل فكردل ما ميكرد !

نفرین به اون کسایی که روی دلا پا می ذارن تا که می بینن عاشقی میرن و تنهات می ذارن نفرین به آدمایی که تو سینه ها دل ندارن عاشق عاشق کشین ، رحم و مروت ندارن

اگر روزی فهمیدم که دوستم نداری گریه نمی کنم بلکه آرزو می کنم که روزی عاشق كسی بشی که دوستت نداشته باشد

دل تو اولین روز بهار , دل من آخرین جمعه سال ,و چه دوراند و چه نزدیک به هم ...

گفتی تو دلم اول و اخر خودتی از هرچه که دارم بهترینش خودتی خندیدم و زیر لب مکرر گفتم شاهزاده ی قصه های من خر خودتی!!! سخته کی بهت بگه ستاره شو بچینمت... بعد از یه عمر بهت بگه... دیگه نیا ببینمت...!!!!
نمی دونم گنجشک ها که شبیه هم هستند چه جوری همدیگه رو می شناسن و نمی دونم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگه منو نمی شناسی

می شه مثل یک قطره اشک بعضیهارو از چشمت بندازی ولی هیچ وقت نمی تونی جلوی اشکی رو بگیری که با رفتن بعضیا از چشمت جاری می شه

هر وقت بعد از 120 سال رفتي اون دنيا خواستي از روي پل صراط رد شي بهت گفتن يکي حلالت نکرده .... بدون اون منم که مي خوام به اين بهونه يه باره ديگه ببينمت

آسمان را قسمت کردند:.....تکه ای برای برکه.....تکه ای برای رود....تکه ای برای دریا

دلم را قسمت کردند:..........تکه ای برای تو....تکه ای برای تو......تکه ای برای تو

دیشب فرشته ای فرستادم تااز تو مواضبت كنداماوقتی رسید توخواب بودی زود برگشت وگفت هیچ فرشته ای نمی تواند مواظب فرشته ای دیگر باشد

بازگشت به بالا

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

1 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 15:43:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

- بعد از دانشگاه آکسفورد و دانشگاه آزاد ، حجت الاسلام قرائتي هم اعلام کرد کردان هيچ سابقه اي در نهضت سواداموزي ندارد

- نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت

چگونه امد و يک هو وزير کشور شد ؟

- نگار من که به آکسفورد نرفت و دکتر شد

به دولت مهر وعدالت وزير کشور شد

- با افزايش 10 درصدي ظرفيت دانشگاهها احتمال پذيرش کردان در کنکور 87 قوت گرفت. پيش بيني ميشود او رتبه اول دانشگاه تهران شود !

- تصوير استعفاي کردان منتشر شد ! جعلي بودن اصل استعفا در حال بررسي است

- وزير علوم گفت: سواد خواندن و نوشتن براي استعفا کافي است

- کردان برای وزیر شدن استخاره کرد ، نماینده ها تهدید به استیضاح کردن ، مظاهری برکنار شد

بازگشت به بالا

ali
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

1 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 15:44:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ترکه خواب می بینه که روز قیامت شده. می گن هر کسی یه آدم خوب همراه خودش بیاره می ره بهشت. اولی یه شهید میاره، می ره بهشت. دومی یه جانباز میاره، می ره بهشت. حیف نون یه فرغون خالی دستش می گیره میاد. ازش می پرسن این چیه؟ می گه برید کنار، توش مفقود الاثر خوابیده!!

به حیف نون گفتن واسه زلزله بم چه كمكى كردى؟ گفت: متاسفانه من دستم خالی بود، ایشالا زلزله بعدی!

عزرائیل میاد سراغ ترکه... ترکه خودشو می زنه به مردن!

تو که از کوچه ی مشتاق دلم می گذری کوچه بن بست است باید دور بزنی!

تركه ميپرسن : " ربنا آتنا في الدنيا حسن و في الاخره حسن و قنا عذاب النار " يني چي ؟!ميگه يني " اين دنيا خوبه حسن ولي آخرت خيلي خطرناکه حسن

ترکه ميره كلانتري و ميگه: قربان، زنم گم شده! افسره ميگه: مشخصاتش رو بگو. طرف ميگه: يعني چي؟ افسره ميگه: مثلا زن من 60 كيلو، قد بلند، موهاش طلايي. طرف ميگه: زن من رو ولش كن، بريم زن تو رو پيدا كنيم

به ترکه میگن سفر حج چطور بود میگه خیابونا تمیز ، برجاش بلند ، ماشینا آخرین مدل. البته یه جای زیارتی هم داشت که شلوغ بود نرفتم

هویجه با مامانش میره بیرون وسط راه به مامانش میگه مامان آبهویج دارم

مرا هرجور خواهی در به در کن
جفایت رااز این هم بیشتر کن
بزن با عشق خود آتش به جانم
ولی آتش نشانی را خبر کن

SMS عاشقانه از طرف حیف نون:
کاش مغز داشتم و مرگ مغزی می شدم و قلبم را به تو اهداء می کردم...

ترکه می ره کتابخونه، داد می زنه یه ساندویچ بدین با سس اضافه.
آقاهه بهش می گه: آقا! اینجا کتابخونه هست.
حیف نون می گه: ببخشید... بعد یواش در گوش آقاهه می گه: یه ساندویچ بدین با سس اضافه!

شعبده بازی روی صحنه هنر نمایی می کرد که ناگهان گفت: حالا یک خانم بیاید روی صحنه تا من کاری کنم که غیب شود!
مردی از میان جمعیت برخاست و گفت: آقای شعبده باز! چند لحظه صبر کن تا من بروم مادر زنم را بیاورم!

سه نفر مي خواستند چاي ليپتون بخورن. اولی فنجان رو نگه مي داره و ليپتون را تو فنجان تكان مي ده، دومی ليپتون را نگه مي داره و فنجان را تكان مي ده، سومی ليپتون را به دور فنجان مي ماله!

از برنامه 90 مزاحمتون می شم. می خواستم بگم شما به عنوان بهترین گل سال انتخاب شدید!

مشترک گرامی: مسانه ی شما پر شده است لطفا هر چه سریعتر نسبت به تخلیه ی آن اقدام نمایید. ( سازمان کنترل نا محسوس شب ادراری )

اگر می خوای بدونی چند تا دوستت دارم انگشتت رو بزار روی نبضت
...
دیدی؟ دوست داشتنم تمومی نداره!

لا لا لا لا نخواب سودی نداره همون بهتر که بشماری ستاره همون بهتر که چشمات وا بمونه که ماه غصه ش نشه تنها بیداره

دختر و پسری مشغول چت در اینترنت هستند.
پسر: تو احتمالاً خیلی زیبا هستی!
دختر: به چه دلیلی این طور فکر می کنی؟
پسر: خوب، طبیعت حتماً این خنگی تو را به نحوی باید تلافی کرده باشد!!!

چرخه زندگی مردها:
بچگی:
م.ذ: مامان ذلیل
جوانی:
د.ذ: دوست دختر ذلیل
میان سالی:
ز.ذ: زن ذلیل
پیری:
ب.ذ: بچه ذلیل
مرگ:
ذ.م: ذلیل مرده!

مجردها بیشتر از متاهل ها درباره زنها اطلاع دارند، چون اگر نداشتند آنها هم تا حالا ازدواج کرده بودند!

در کوير سبز عشق،اين سخن از من بگير مرگ تو مرگ من است،پس تمنا ميکنم هرگز نمير.

مرا هر جور خواهي دربه در کن جفايت را از اين هم بيشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم .

زنده ام با نام تو پژمرده ام بي نام تو،حاضرم پرپر شوم در محضر ديدار تو.

زندگي در گرو خاطره هاست ، خاطره در گرو فاصله هاست ، فاصله تلخ ترين خاطره هاست .

پس از مرگم بيا زيبا نگارم بيا با جمع دوستان بر مزارم سرت خم کن ببوس سنگ مزارم که من در زيره خاک چشم انتظارم

کاش بدوني نديدنت نبودنت هرگز بهانه اي نميشه واسه از ياد بردنت

هزار تا رگ دارم و هزار تا رفيق اما تو شاهرگي و تک رفيق

توي زندگي بعضي چيز ها بزرگ ، بعضي چيز ها کوچک ، بعضي چيز ها ساده و بعضي چيز ها مهم هستند:
بزرگ مثل عشق
کوچک مثل غم
ساده مثل من
مهم مثل تو ...

تا که از جانب معشوقه نباشد کششی..کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

یک روز رسد خوشی به اندازه کوه ٬ یک روز رسد غمی به اندازه دشت ٬
افسانه زندگی چنین است گلم ٬ در سایه کوه باید از دشت گذشت . . .

تمام گلهای قرمز دنیا مال تو و گلهای سفید مال من ، اگه تو فراموشم کردی گلهای قرمزت پرپر بشه ، اگه من فراموشت کردم گلهای سفید کفنم بشه

بازگشت به بالا

vodka
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

16 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1182

تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: شیراز

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 16:12:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ayvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه AIM شناسه Yahoo شناسه MSN

mohammad
کاربر فعال
کاربر فعال

17 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 456

تشکر کرده: 58
تشکر شده 77 بار در 53 پست

محل سكونت: میمه-اصفهان

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 آذر ماه ، 1387 15:23:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تركه داشته زنشو كتك ميزده بهش ميـگن مگه زنت چيكار كرده تركه ميگه اگه ميدونستم چيــكار كرده كه ميكشـتمش

--------------------------------------

يکي تو خيابون ميزنه زير گوش ترکه. ترکه ميگه جدي بود يا شوخي؟ ميگه خيلي هم جدي بود. ترکه ميگه خوب شد چون من اصلا با کسي شوخي ندارم

10تا شاخه گل رو بگير جلو آينه حالا بشمر ديدي 11 تان آخه خودتم گلي

ميدوني چرا خرا هميشه سرشون پاينه؟ چون ترک ها براشون آبرو نذاشتن

از عزيزاني که اف جديد ندارند لب هم قبول ميکنيم .. ادرس اينترنتي ما لب لب داد داد نداد بزور لب ميگيريم

مي خوام بدونم تو کار نداري ، زندگي نداري خونه نداري خانواده نداري ، جايي براي زندگي نداري که از صبح تا شب تو قلب مني !

ويژگي پسرهاي ايراني 1-چشماشون بيشتر از عقلشون كار مي كنه. 2-تا يه دختر خوشگل مي بينن مثل جوجه راه مي افتن دنبالش. 3-چشمك جزو تيك عصبيشونه. 4-اصولا هفته أي 1 بار شكست عشقي مي خورن. 5-اگه يه روز متلك نگن زبونشون ميخ در مياره. 6-دوستت دارم جزو حرفاي روز مرشونه. 7-زبان باز ترين و پاچه خوار ترين موجودات روي زمين. 8-مي خوان دختره فقط ماله خودشون باشه و خودشون ماله همه

سازمان سنجش اعلام کرد : هيچ قزويني حق ندارد پشت کنکور بماند

خداوند هيچ موقع از تو سوال نمي كنه چه نوع ماشيني روندي؟ اما حتما از تو خواهد پرسيد چند نفر پياده را به مقصد رساندي....... قابل توجه دخترها که هر چي بوق ميزني ناز ميکنن ...... نميدونن هدف پسرها الهيه !i!- -!i!

امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين کسي که ميشناسي تبريک بگو!!! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست

يه بار آدم از حوا ميپرسه عزيزم دوستم داري؟ حوّا ميگه آخه ..... مگه چاره‌ي ديگه اي هم دارم؟

به تركه ميگن شما ناراحت نميشيد اينقدر جوك به شما مي بندند.تركه ميگه اي بابا اينها برا شما جوكه برا ما همه تك تك خاطره است

خوشبختترين .... خوش شانس ترين ...... سعادتمند ترين ادم روي زمين تو ....تو ..... تو نيستي اوني هست كه تو رو داره

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از mohammad تشکر کرده اند Alireza, scoglietti

osiahe_13
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 75

تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: TABAS

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 10 آذر ماه ، 1387 15:25:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Evil or Very Mad

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

Alireza
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

19 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2466

تشکر کرده: 353
تشکر شده 674 بار در 298 پست

محل سكونت: کوچه پس کوچه هایBest-ir....

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 10 آذر ماه ، 1387 18:39:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

محمد نیتی کجایی...؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب